Η ατζέντα της τηλεφωνικής επικοινωνίας Τσίπρα–Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με πυρετώδη ρυθμό προετοιμάζεται σε διπλωματικό επίπεδο στην ελληνική και αμερικανική πρωτεύουσα η πρώτη επικοινωνία του νέου ισχυρού άνδρα του Λευκού Οίκου με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Οι διεργασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, εντός των επόμενων ημερών τοποθετούν την ημερομηνία άνθρωποι που γνωρίζουν καταστάσεις τονίζοντας

πως οι διαβουλεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Η ατζέντα της συνομιλίας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην ατζέντα των δύο ανδρών κυριαρχήσουν τα ελληνοτουρκικά και τα ενεργειακά. Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι η… κουβέντα θα αποκαλύψει στην ελληνική κυβέρνηση και τις πραγματικές προθέσεις του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με το ζήτημα του ελληνικού οικονομικού προβλήματος.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι όπως όλα δείχνουν πολλά, ωστόσο οι λεπτομέρειες φαίνεται ότι θα συζητηθούν σε μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον.

Μια συνάντηση που σύμφωνα με διπλωματικές πηγές είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει σύντομα μετά την επικοινωνία Τσίπρα – Τραμπ και για την οποία ήδη αναζητείται ημερομηνία, αλλά και ο χώρος στον οποίο θα συμβεί.

Το άρθρο Η ατζέντα της τηλεφωνικής επικοινωνίας Τσίπρα–Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα