Η αγωνία της Nicole στην καταστροφική κούρσα του Hamilton!

Η Κυριακή ήταν από τις πιο επώδυνες μέρες στην ζωή της τραγουδίστριας Nicole Scherzinger. Είδε με τρόμο το αυτοκίνητο του Lewis Hamilton να γίνεται χίλια κομμάτια στο Grand Prix του Βελγίου. Η κούρσα δεν ξεκίνησε καλά για τον πιλότο της Φόρμουλα 1, καθώς δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση ο Lewis σε μία δύσκολη στενή στροφή συγκρούστηκε με άλλα 4 αυτοκίνητα, αλλά ευτυχώς ήταν τυχερός στην ατυχία του και δεν τραυματίστηκε.

Η τραγουδίστρια και κριτής του ΧFactor κοιτούσε με αγωνία και τρόμο

την κατάληξη του αυτοκινήτου του συντρόφου της, καθώς εκείνο εκτοξευόταν στον αέρα πριν γίνει κομμάτια. Η καρδιά της επανήλθε όταν είδε τον 27χρονο Lewis να βγαίνει από τα συντρίμμια αλώβητος. Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε χαρούμενα για το ζευγάρι, καθώς αμφότεροι χρησιμοποιούσαν το Twitter ποστάροντας φωτογραφίες τους.
Μετά το περιστατικό, έγραψε στην σελίδα της στο Twitter: «Σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε μέχρι το τέλος, μωρό μου!». Βέβαια ο Lewis, δεν «κατέθεσε τα όπλα», καθώς περιμένει με ανυπομονησία το επόμενο Grand Prix που θα γίνει στην Monza της Ιταλίας: «Μερικές φορές, οι άσχημες μέρες είναι εκεί για να μας θυμίζουν ότι έχουμε να περιμένουμε καλύτερες. Περιμένοντας την Monza!».

Keywords
Τυχαία Θέματα