Η... αυτοκαταστροφική Kristen Stewart

Τα είχε όλα: φίλους, δόξα, λεφτά και έναν διάσημο, όμορφο και νέο ηθοποιό στο πλευρό της. Ωστόσο αυτή επέλεξε να τα καταστρέψει όλα και να βιώσει πρωτόγνωρες (και δυσάρεστες) εμπειρίες.

Ο λόγος, φυσικά, για την Kristen Stewart, τη διάσημη ηθοποιό, την «πέτρα του σκανδάλου» σε ένα από τα πιο hot news του φετινού καλοκαιριού.

Μετά την απιστία της απέναντι στον Robert Pattinson

με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders, η Kristen είδε ό,τι είχε χτίσει με κόπο τόσα χρόνια, να διαλύονται το ένα μετά το άλλο, ως ένας χάρτινος πύργος.

Τι «κατάφερε» λοιπόν η Kristen Stewart;

- Να χωρίσει με τον (επί τέσσερα έτη) αγαπημένο της Robert Pattinson

- Να διαλύσει το γάμο του Rupert Sanders με τη Liberty Ross («παράπλευρη απώλεια»)

- Να χάσει φίλους (πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν – ακόμα και δημοσίως – θέση υπέρ του Rob και επέλεξαν να απομακρυνθούν από την Kristen)

- Να αποδοκιμαστεί από μερίδα (πρώην) θαυμαστών της

- Να χάσει ρόλους σε ταινίες. Πιο συγκεκριμένα, η Kristen δεν θα παίξει στην ταινία «Cali» (όπου δεν θα ήταν μόνο η πρωταγωνίστρια, αλλά και παραγωγός), ενώ «βλέπει» και την πόρτα της εξόδου στη συνέχεια (sequel) της «Χιονάτης» («Snow White and the Huntsman»).

Εκείνο που περιμένουν όλοι με ενδιαφέρον, είναι η αντίδραση της ίδιας της Kristen στην πτωτική πορεία της καριέρας και της προσωπικής της ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα