Η Microsoft απέκτησε το… δικό της «facebook» , ονόματι Socl!

Αν και το Socl υπάρχει από τον περασμένο Μάιο, εντούτοις η πρόσβαση σε αυτή ήταν περιορισμένη και επιτρεπόταν μόνο σε υπάλληλους της Microsoft και φοιτητές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με «ειδικές» προσκλήσεις. Πλέον όμως, ύστερα από μια πληθώρα δοκιμών η Microsoft αποφάσισε να «ανοίξει» τη δική της ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία λειτουργεί δοκιμαστικά.

Στο Socl οι χρήστες έχουν προς

το παρόν τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή και να ανταλλάξουν μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο κ.α. Επίσης, το site διαθέτει μηχανή αναζήτησης, ενώ είναι προσβάσιμο σε οποιονδήποτε επισκέπτη έχει λογαριασμό στη Microsoft ή στο facebook.

Για να ενταχθεί κανείς στην κοινότητα του Socl, το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνδέσει το λογαριασμό του - είτε πρόκειται για e - mail είτε για προφίλ στο Facebook - με τη σελίδα.

Ακολούθως, έχει άμεσα τη δυνατότητα να «ανεβάσει» στην προσωπική του σελίδα οπτικοακουστικό υλικό, χρήσιμους συνδέσμους (links) αλλά και να σχολιάσει δημοσιεύσεις άλλων μελών του δικτύου.

Το layout του Socl έχει κάτι από Windows 8, Facebook και Pinterest. Η λογική της δημιουργίας ενός post, είναι να δημιουργήσετε μία καταχώρηση για το θέμα που σας ενδιαφέρει και να τη εμπλουτίσετε με εικόνες, ειδήσεις και βίντεο, που θα σας έχει εξασφαλίσει η αναζήτηση από το Bing. Επίσης, αντί για like υπάρχει το smiley, που βρίσκεται κάτω από κάθε δημοσίευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα