Η Jennifer Aniston είναι έγκυος!

Μπορεί να μην το έχει επιβεβαιώσει ακόμη, ωστόσο όπως λένε «η εικόνα ίση με 1.000 λέξεις», έτσι και στην περίπτωση της Jennifer Aniston, που η εικόνα μαρτυρά του λόγου του αληθές, δηλαδή πως είναι έγκυος.

Ο έρωτας και η… εγκυμοσύνη δεν κρύβονται και η γνωστή και δημοφιλής ηθοποιός του Hollywood «προδόθηκε» με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «We're the Millers», φορώντας ένα στράπλες σατέν φόρεμα, το οποίο

ήταν αρκετά εφαρμοστό στο πάλαι ποτέ λεπτό και καλογυμνασμένο κορμί της, για να αποκαλυφθεί ξεκάθαρα μία χαριτωμένη κοιλίτσα ολοστρόγγυλη, που παραπέμπει στις πρώτες εβδομάδες εγκυμοσύνης.

Mάλιστα εκείνη απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε, ενώ αντιθέτως κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για επίδειξη τονίζοντας το σημείο, ακουμπώντας διαρκώς τα χέρια της στη μέση ή την κοιλιά της.

Το σίγουρο είναι πως η Jennifer περνάει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική ζωή της, μετά την Brad Pitt εποχή, καθώς είναι απόλυτα ευτυχισμένα τα τελευταία χρόνια στη σχέση της με τον Justin Theroux.

Keywords
Τυχαία Θέματα