Η 9χρονη κόρη «κάρφωσε» τους γονείς στην αστυνομία!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η μόλις 9 ετών κόρη τους είχε την κατάλληλη αντίληψη και κρίση για να καταλάβει τις άνομες πράξεις των γονιών της και να τους καταδώσει η ίδια στην αστυνομία!

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στη Μινεσότα και ανέδειξε το ABC News, στο οποίο αξιωματικός του τοπικού αστυνομικού τμήματος δήλωσε πως «η μικρούλα ήρθε εμφανώς αναστατωμένη, γιατί δεν ήθελε να καταδώσει τους γονείς της. Αλλά

την ίδια ώρα ήξερε πως εκείνοι έκαναν κάτι κακό».

Το κορίτσι εμφανίστηκε μόνο του στο τμήμα στις 8 Ιουνίου και δήλωσε στον Μπίτι πως οι γονείς της καλλιεργούν και πουλάνε μαριχουάνα. «Ήταν πολύ έξυπνη και συγκροτημένη. Ήταν σαν να μιλάω σε ενήλικα», είπε ο αστυνομικός, προσθέτοντας ότι η 9χρονη έδωσε πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως τον τύπο της μαριχουάνας, που δεν θα μπορούσε να γνωρίζει κανονικά ένα παιδί.

Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της οικογένειας, διαπίστωσε ότι η 9χρονη τους είχε πει την αλήθεια, ενώ την τύχη της πανέξυπνης μικρής ανέλαβε η Πρόνοια.

Το άρθρο Η 9χρονη κόρη «κάρφωσε» τους γονείς στην αστυνομία! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα