Η 7η φωτογράφιση της 40χρονης Jenny McCarthy για το Playboy!

Το γνωστό «κουνελάκι» του Playboy και playmate του 1994 Jenny McCarthy πραγματοποίησε την 7η φωτογράφισή της για το γνωστό περιοδικό από το 1993, όταν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο ευρύ κοινό μέσα από τις σελίδες του περιοδικού.

Μέχρι στιγμής, διέρρευσε μόνο το εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου/Αυγούστου 2012, όπου η Jenny (40 ετών παρακαλώ!) καταθέτει τα «διαπιστευτήρια» της για άλλη μια φορά.

«Είμαι πολύ περήφανη. Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και κλασάτες. Θα μπορούσαν να είναι από προχωρημένο περιοδικό μόδας», δήλωσε η εδώ και χρόνια παρουσιάστρια (στο Love in the Wild του NBC), best seller συγγραφέας (του πως να μεγαλώνεις ένα αυτιστικό παιδί), φιλάνθρωπος και πρώην σύντροφος του Jim Carrey.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η Jenny McCarthy: «Μου αρέσει που τα μοντέλα του Playboy δεν είναι ανορεξικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω καθόλου δίαιτα. Απλά γυμνάστηκα παραπάνω».

Να επισημανθεί ότι αυτή, που σκοπεύει να είναι η τελευταία της φωτογράφηση, έγινε ως δώρο στον εαυτό της πριν τα 40α γενέθλιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα