Γυρίζει ο Καραγκούνης;

Η πρόταση έγινε όταν κατόπιν εορτής – απόφαση για διαζύγιο- ο Γιάννης Αλαφούζος συνομίλησε με τον Γιώργο Καραγκούνη. «Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή για σένα να έρθεις να κλείσεις την καριέρα σου», είχε πει στον αρχηγό της Εθνικής. Τώρα το θέμα της δεύτερης επιστροφής για την τρίτη θητεία του Καραγκούνη στο Τριφύλλι είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο Αλαφούζος απηύθυνε δημόσιο κάλεσμα στον «Κάρα» να γυρίσει στην Παιανία. Και αυτός το σκέφτεται! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει εντός του

Απριλίου. Η Φούλαμ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον 36χρονο μέσο. Ο Παναθηναϊκός πάλι δεν έχει κάνει καμία κίνηση. Μόλις την κάνει είναι πιθανό να ανοίξει το δρόμο για την επάνοδο του Καραγκούνη στους Πράσινους.

Ο καραγκούνης πέτυχε αυτό που ήθελε. Παρέμεινε σε τοπ επίπεδο, διατηρήθηκε σε φουλ αγωνιστική κατάσταση ώστε να είναι και ετοιμοπόλεμος για την Εθνική ομάδα, απέδειξε στους αμφισβητίες ότι μπορεί ακόμα και στα 36 του να παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Ο ένας βασικός λόγος που τον χώρισε από τον Παναθηναϊκό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν υπάρχει. Το ζήτημα είναι βέβαια εάν οι Πράσινοι είναι σε θέση να του υποβάλουν μια πρόταση που θα τον καλύπτει οικονομικά,

Πάντως, ο Καραγκούνης σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα και στην οικογένειά του. Πιθανώς η επόμενη σεζόν να είναι και η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής. Οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για να επιστρέψει το γέννημα – θρέμμα της Παιανίας στον ποδοσφαιρικό τόπο του.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα