Γύρισε στη Λεωφόρο και στις θετικές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός

Μπροστά σε 13.000 περίπου φίλους τους ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Λάτσιο στο μεταξύ τους φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους «πράσινους» και ήρθε στο 6ο λεπτό, όταν ο Ζέκα εκμεταλλεύτηκε λάθος της ιταλικής άμυνας, προσπάθησε να περάσει τον Μαρκέτι αλλά βγήκε πλάγια και στην μπαλιά του ο Καρέλης δεν κατάφερε με «ψαλιδάκι» να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Από την

πλευρά των «λατσιάλι», η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 38΄, όταν ο Λούλιτς πλάσαρε αλλά ο Καπίνο έδιωξε με τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν καλύτεροι από τους Ιταλούς. Στο 75΄ και σε ωραία αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Ντίνα, δεξιά και μέσα στην περιοχή της Λάτσιο, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά η άμυνα των Ιταλών μόλις που πρόλαβε τον Μπεργκ. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 82΄, όταν ο Ντίνας έκανε ωραίο σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Λάτσιο.

Αναστασίου: Θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο!

«Είχα πει ότι η ομάδα θα είναι διαφορετική και αυτό φάνηκε. Δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε, κάναμε πολλά λάθη, αλλά το σημαντικό είναι ότι βγάζουμε ενέργεια και όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Υπάρχουν νέα παιδιά όπως ο Μπέργκ, ο Καρέλης, ο Σίλνεφελντ και ο Αμπεϊντ που έχουν μόλις 4 προπονήσεις και όταν γνωρίσουν καλύτερα την ομάδα η εικόνα τους μόνο θετική θα είναι. Η ομάδα έδειξε διάθεση και το σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε φάσεις. Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμη και όταν οι νέοι παίκτες ανεβάσουν ρυθμούς η εικόνα θα είναι καλύτερη»!

Για την παρουσία περίπου 13.000 φιλάθλων στην... καρδιά του καλοκαιριού τόνισε: «Είναι σημαντικό ότι βρέθηκε τόσος κόσμος. Η διακοπή ήταν απαράδεκτη και δεν βοηθάει κανέναν. Η ομάδα χάνει ρυθμό και αυτό δεν βοηθάει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και υπάρχει πίεση αλλά αυτό το διαχειριζόμαστε. Να παίζουμε όπως θέλουμε είτε με λίγο κόσμο είτε με 100.000».

Όσο αφορά τα μεταγραφικά, ο τεχνικός του «τριφύλλιού» τόνισε πως αυτά τα χειρίζεται η διοίκηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα