«Γωνιά προσφοράς» στο Μαρούσι

Αθρόα υπήρξε η προσφορά αγαθών στη «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» από συλλόγους, φορείς, αλλά και ευαισθητοποιημένους πολίτες, στο δήμο Αμαρουσίου. Στόχος η υποστήριξη των ευπαθών πολιτών που βρίσκονται περισσότερο αντιμέτωποι με τα δεινά της οικονομικής κρίσης.    

Η νέα κοινωνική αυτή δομή έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω το δίκτυο υπηρεσιών κοινωνικής αλληλεγγύης

που έχει συσταθεί στο δήμο, όπως τα γεύματα αγάπης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.      

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία» πρόσφερε μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης και διάφορα χρήσιμα είδη οικιακής χρήσης.

Επίσης η τοπική εφημερίδα «Αθμόνιον Βήμα» πρόσφερε είδη ένδυσης και κλινοσκεπάσματα για τις άπορες και πολύτεχνες οικογένειες της πόλης.                         

Παράλληλα, καθημερινά ευαισθητοποιημένοι πολίτες προσφέρουν στη νέα γωνιά προσφοράς και αλληλεγγύης διάφορα αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.        

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του «προς όλους οι οποίοι στέκονται αλληλέγγυοι προς το συνάνθρωπο μας, αποδεικνύοντας  έμπρακτα ότι ενωμένοι, με αισθήματα ανθρωπιάς και ευαισθησίας μπορούμε να προσφέρουμε στήριξη και να ενισχύσουμε το συνάνθρωπό μας που πλήττεται περισσότερο από τις επιπτώσεις της οικονομικά δύσκολης περιόδου».  Ευχαριστεί θερμά  επίσης τους εθελοντές του Δήμου για την υποστήριξη που προσφέρουν στη λειτουργία  των κοινωνικών δομών του Δήμου, διαθέτοντας μέρος από τον πολύτιμο χρόνο τους.    

Keywords
Τυχαία Θέματα