Γλυκερία Τσολπίδου, bullying: Μου ευχήθηκαν θάνατο

Η Γλυκερία Τσολπίδου μίλησε για το bullying και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το «Miss Tourism International». Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ανέφερε: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία».

Στη συνέχεια σχολίασε σχετικά με την κριτική που της ασκήθηκε: «Όταν ήμουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας τράβηξα ένα βίντεο που έλεγα ότι είναι μεγάλη μου χαρά που εκπροσωπώ τη χώρα μου.

Έφυγα και μόλις έφτασα στη Μαλαισία άνοιξα ενθουσιασμένη το κινητό μου, είδα τόσο άσχημα σχόλια, έλεγαν για τη μύτη μου, επειδή είναι λίγο γαμψή, έχει μια καμπύλη, και ότι αυτό δεν προβάλλει την ελληνική ομορφιά, έλεγαν για τα φρύδια μου, όπου με παρομοίασαν με τη Σοφία Χατζηπαντελή και για τα μαλλιά μου φυσικά… Δεν τους άρεσε καθόλου γενικότερα η εξωτερική μου εμφάνιση».

Μου ευχήθηκαν θάνατο

«Μου ευχήθηκαν θάνατο. Μου έλεγαν ψόφα, να μην ανοίξεις τα μάτια σου ένα πρωί, να σε βρουν νεκρή. Αυτό μου έλεγαν. Υπήρχαν τέτοια μηνύματα. Αυτό είναι bullying. Έκλαψα, αλλά επειδή έχω μια πολύ καλή οικογένεια και επειδή έχω ανθρώπους στη ζωή μου που με αγαπάνε, μου συμπαραστάθηκαν ακόμα κι από μακριά και μου είπαν να τους δείξω ποια είμαι. Υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν ότι μπήκα με βύσμα, και υπήρξαν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που μου είπαν ότι έκανα κάτι που πάει πάνω από τις δικές μου αξίες. Σχολίασα από κάτω να μου πουν κι εμένα τι έκανα για να ξέρω, γιατί μπορώ να κινηθώ νομικά. Όταν το σχολίασα αυτό ότι θα κινηθώ νομική, η κοπέλα που το έγραψε, έσβησε το σχόλιο».

Για τη συμμετοχή της στο GNTM, είπε,

«Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία, δεν μου άρεσε το σχόλιο που έκαναν για τα μαλλια μου, ότι δεν κάνω για μόντελινγκ επειδή έχω μακριά μαλλιά. Και γιατί να το κάνω, γιατί να γίνω ίδια με τις άλλες; Μου το είπε η Βίκυ Καγιά με το που μπήκα μέσα μου είπε ότι είναι απαγορευτικά τα μαλλιά».

Τέλος, για το αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση η Γλυκερία Τσολπίδου απάντησε: «Να σου πω την αλήθεια, έχουν βρεθεί άνθρωποι στον δικό μου τον δρόμο, αλλά φυσικά προσπέρασα με όμορφο τρόπο πάντα και πολύ απλά δεν συνεργάστηκα. [Μου έχουν κάνει] πολλές ανήθικες προτάσεις, πάρα πολλές που πηγαίνουν πάνω από τον σεβασμό του δικού μου του εαυτού».

Γλυκερία Τσολπίδου: Δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο στο Miss Tourism International

Η Γλυκερία Τσολπίδου δεν κατάφερε τελικά, να κατακτήσει κάποιον τίτλο στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism International, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στη Μαλαισία. Το μοντέλο με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο αλλά και ψυχολογία. Όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ μόλις τελείωσε το σχολείο και παράλληλα βοηθάει εθελοντικά, άτομα με αναπηρία. Αν και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, η Γλυκερία Τσολπίδου δεν είδε τον εαυτό της ανάμεσα στα κορίτσια που ξεχώρισαν, πράγμα που έκανε η ίδια γνωστό με ένα βίντεό της στο TikTok.

Σε αυτό, ακούγεται να λέει: «Δυστυχώς, δεν κατάφερα να φέρω κάποιον τίτλο στη χώρα μας. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα. Ευχαριστώ πολύ εσάς τους λίγους που ήσασταν δίπλα μου και με υποστηρίξατε, γιατί η πλειοψηφία δεν το έκανε αυτό. Πέρασα εκπληκτικά και να είστε σίγουροι, έρχονται πολλά ωραία. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

@melaxrinhrapoynzel Και πάλι σας ευχαριστώ μείνετε συντονισμένοι!! #misstourisminternational #miss #greece #christinateam #rapunzelteam #fy #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ πρωτότυπος ήχος – glykeria.tsolpidoy

@melaxrinhrapoynzel Και επειδή έχει πολλά μαλλιά η μελαχρινη ραπουνζελ ένα άτομο δεν φτάνει για να της φτιάξουν τα μαλλιά . ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. #misstourisminternational #miss #Greece #Malaysia #final #25november #13oclock #rapunzelteam #christinateam #fy #fyp #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ Oh Mami – Eleni Foureira & Mc Daddy

”Πάμε για το στέμμα!!”

Πρόσφατα, η νεαρή είχε εκφράσει σε δηλώσεις της, τη χαρά της που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό. «Πολύ υπερήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μας την Ελλάδα στη Μαλαισία.. Ό,τι και να γίνει μετράει η εμπειρία.. Παρόλα αυτά πάμε για το στέμμα!! Ευχαριστώ πολύ», είχε πει.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, για τα στοιχεία του χαρακτήρα και της εμφάνισης της που θεωρεί ότι την κάνουν να ξεχωρίζει ως μοντέλο, είχε απαντήσει: «Θα ξεκινήσω από τον χαρακτήρα μιας που είναι το κυριότερο σε έναν άνθρωπο. Πιστεύω πως είμαι αληθινή κάτι το οποίο σήμερα έχει χαθεί στους ανθρώπους, πάντα θα πω τα πράγματα με το όνομα τους. Είμαι ευγενική και δεν θα κοιτάξω μόνο τον εαυτό μου αλλά θα δω πως μπορώ να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Αν μιλήσω για την εμφάνιση μου θα αναφερθώ σίγουρα στα έντονα φρύδια, τα μακριά μαλλιά και τα ψηλά πόδια μου, είναι τρία χαρακτηριστικά που αρέσουν σε πολλούς στον χώρο. Έχω προτάσεις να μου κόψουν τα μαλλιά και να με πληρώσουν, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί είναι κάτι που με κάνει να ξεχωρίζω».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γλυκερία Τσολπίδου δημοσιεύσει συχνά βίντεο και φωτογραφίες από τη δουλειά και την προσωπική της ζωή. Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok από τον λογαριασμό της «Μελαχρινή Ραπουνζέλ», εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τον επερχόμενο διαγωνισμό, γράφοντας «Πάμε δυνατά».

@melaxrinhrapoynzel 9η ημέρα στην Μαλαισία και μένουν 7 μέρες για τον τελικό, σημασία έχει το ταξίδι όπως μου είπαν και όχι ο προορισμός. Στο Facebook misstourisminternational θα γίνει λαιβ για την Ελλάδα το μεσημέρι στις 25 του μήνα στον τελικό. Παμε να στηρίξουμε την χωρα μας. #misstourisminternational #kotakinabalu #malaysia #greece #miss #rapunzelteam #christinateam #fy #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ Balenciaga – T3NZU

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γλυκερία Τσολπίδου, Μου,glykeria tsolpidou, mou