Γλίτωσε με ισοπαλία (1-1) ο ΠΑΟΚ στο Άλκμααρ

Στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ με 1-1, και να «αποδράσει» από το Άλκμααρ με τον έναν υπερ-πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Η Άλκμααρ είχε ανοίξει το σκορ στο 82΄ με τον Γκουγιελέβου, ωστόσο ο Σαλπιγγίδης κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς στο 93’ και έτσι ΠΑΟΚ και Άλκμααρ μοιράζονται την πρώτη θέση του 12ου ομίλου με 4 βαθμούς.

Σημειωτέον,

πως ο ΠΑΟΚ, για δεύτερη αγωνιστική, σκοράρει στις καθυστερήσεις, μετά το δραματικό νικητήριο γκολ του Βούκιτς απέναντι στη Σαχτιόρ, στην Τούμπα (2-1).

Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να χάνει ευκαιρίες και να έχει δοκάρι με τον Λούκας. Ευκαιρίες έχασαν και οι Ολλανδοί, μέχρι το 82’, όταν ο Γκουγιελέβου έβαλε το γκολ και «ξύπνησε» τον ΠΑΟΚ.

Η είσοδος του Σαλπιγγίδη έκανε πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον, τα έπαιζε όλα για όλα και τα κατάφερε στο 93’, λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άλκμααρ (Μάρτιν Χάαρ): Εστεμπάν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Γούτενς, Ορτίθ, Ελμ (80’ Όβερτουμ), Γκουντέλι, Μπέρενς (69’ Γκούντμυοντσον), Μάρτενς, Γιόχανσον (90’ Άντβιτς).

Στον πάγκο: Ντε Βίντερ, Ρέινεν, Μπεργκούινς, Χαπς.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας (72’ Ολίσε), Νίνης, Στοχ, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γλύκος, Λόπεζ, Λίνο, Λόρενς, Σαλπιγγίδης, Νέτσιντ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. ΠΑΟΚ 4

2. Άλκμααρ 4

3. Σαχτέρ 1

4. Μακάμπι Χάιφα 1

Keywords
Τυχαία Θέματα