Γκουίνεθ Πάλτροου Instagram: Διάλειμμα από τα social media ανακοίνωσε η ηθοποιός

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ και ιδρύτρια της εταιρείας με προϊόντα ευεξίας, «Goop» έκανε μια ανάρτηση στο Ιnstagram, με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία που τη δείχνει να κάθεται κάτω από ένα δέντρο, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρει πως ήθελε να νιώσει την ενέργεια της πανσελήνου εκείνο το βράδυ. Όπως ανέφερε στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία της: «Παίρνω αυτήν την ενέργεια

της πανσελήνου μαζί μου, καθώς κάνω ένα διάλειμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα το δουλέψω για να είμαι παρούσα. Καλό καλοκαίρι».

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της ηθοποιού ήταν με το σύζυγό της στην Ιταλία

H Γκουίνεθ Πάλτροου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ιταλία, με τον σύζυγό της, Μπραντ Φάλτσουκ. Η ηθοποιός είναι ενεργή στο Instagram και μοιράζεται συχνά, υλικό από τη ζωή και την καριέρα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως ήταν λοιπόν, αναμενόμενο, δημοσίευσε και μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της στην Ιταλία. Η σταρ σε ένα από τα στιγμιότυπα, ποζάρει δίπλα στον σύζυγό της, σε μια… χαλαρή στιγμή τους. Σε αυτή, οι δυο τους κάνουν ηλιοθεραπεία, ξαπλωμένοι σε ξαπλώστρες, ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου θέλησε να απολαύσει τον ήλιο τόπλες, όπως και φωτογραφήθηκε. Στο στιγμιότυπο, καλύπτει το γυμνό της στήθος με το χέρι της, ενώ χαμογελά στον φακό, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου κι ένα χρυσό μενταγιόν.

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκουίνεθ Πάλτροου Instagram, Διάλειμμα,gkouineth paltroou Instagram, dialeimma