Γκόλφω forever στο θέατρο Βεάκη

Κλαρίνο, χορός φουστανέλα και η Γκόλφω, συνθέτουν την παράσταση - παρωδία του βουνού και της στάνης - «Γκόλφω forever» του Ντίνου Σπυρόπουλου, που θα ανέβει αυτό το χειμώνα στο Θέατρο Βεάκη.

Η παράσταση, την οποία υπογράφει σκηνοθετικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, διαθέτει χορό, τραγούδι, κλαρίνα, τζαζ, φουστανέλα, τσαρούχια, αρνιά, γίδια πρόβατα

και πολύ γέλιο.

Ηρωίδα του έργου είναι -ποια άλλη;- η Γκόλφω, μια φτωχή, ορφανή, άτυχη και χτυπημένη από τα βάσανα της ζωής, αλλά ταυτόχρονα τίμια και παρθένα όμορφη νεαρή βοσκοπούλα, που ξενοδουλεύει υπηρετώντας τον τσέλιγκα Ζήση.

Ξαφνικά η Γκόλφω συναντά στη βρύση τον Τάσο και ερωτεύεται, αν και δέχεται ερωτικές βολές και από τον Κίτσο, το αρχοντόπουλο της περιοχής, που θέλει να την παντρευτεί μήπως και βρει τη. σεξουαλική του ταυτότητα η οποία αμφισβητείται από τον καλόγερο της περιοχής που λειτουργεί και σαν ψυχαναλυτής.

Το πράγμα αρχίζει να μπερδεύεται όταν στην ιστορία μπαίνει η κουτσή, καμπούρα και κακάσχημη μάνα της Αστέρω, που καπνίζει τσιμπούκι και έχει τις αντιρρήσεις της λόγω. προτέρας κακής εμπειρίας.

σκηνικά: Σοφία Παπαδημητροπούλου
φωτισμοί: LATO b
μουσική επεξεργασία-επιμέλεια: Τόλης Κετσελίδης

Παίζουν: Πάνος Σταθακόπουλος, Χρήστος Γιάνναρης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Γιάννης Μπουραζάνας, Απόλλων Μπόλλας, Βασίλης Γιαννέλος, Χρυσάνθη Θάνου, Ιωάννα Παυλίδου, Ζωή Σολδάτου, Ευαγγελία Σχοινά.

πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου
Θέατρο Βεάκη (Στουρνάρη 32)
κάθε Τετάρτη & Κυριακή 19:30,
Πέμπτη & Παρασκευή 21:00
Σάββατο με δύο παραστάσεις (18:00 & 21:00)

 

Keywords
Τυχαία Θέματα