Γιατί οι φίλοι του Παντελίδη «ξεσκίζουν» τη Φαίη Σκορδά στα social media! Ράκος η παρουσιάστρια (photos-video)

Στη δίνη του κυκλώνα έχει βρεθεί η δημοφιλής παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά. Όλα άρχισαν με τη θύελλα αντιδράσεων που είχε προκαλέσει η εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη στην Κύπρο, όταν τραγούδησε στο κοινό για «μία γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα».

Το τραγούδι έφτασε και στο τραπέζι της πρωινής εκπομπής

του ΑΝΤ1, κάνοντας έξαλλους την Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη: «Όλες αυτές οι κοπέλες που λες και όσοι πάνε στον Παντελίδη να επανεξετάσουν μετά από αυτό το απόσπασμα λίγο τα γούστα τους, σε τι σημείο βρίσκονται. Αποθεώνουμε το παιδί που πάει στην Κύπρο και λέει γκόμενα – κατεχόμενα!»

«Είναι αμόρφωτος…»

«Τι περιμένεις από έναν αμόρφωτο;»

Ας θυμηθούμε τι είχε πει:

Δύο μέρες μετά ανακοινώθηκε ο άδικος χαμός του Παντελή. Η ειρωνεία της υπόθεσης ποια είναι; Πως την ανακοίνωση του τροχαίου την έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της…

Τα πιο πολλά επικριτικά σχόλια είναι για τη Φαίη Σκορδά. Δέχτηκε τρομερή επίθεση από fans του τραγουδιστή μετά την κηδεία με απίστευτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, απειλές και πολλά άλλα… Όλο αυτό έφερε την παρουσιάστρια σε πολύ δύσκολη θέση και αναγκάστηκε να σβήσει και να μπλοκάρει πολλούς ανθρώπους από το προφίλ της στο Instagram. Η παρουσιάστρια είναι ψυχολογικά ράκος ενώ θεωρεί εντελώς άδικη την επίθεση.

Δείτε την επίθεση που δέχεται στα social media:

Keywords
Αναζητήσεις
επικριτικα σχολια στη φαιη σκορδα, φαίη σκόρδα ράκος
Τυχαία Θέματα