Γιαγιά Μπεν Νίνταμ : Ο Μπεν θάφτηκε στην Κω , το ερώτημα είναι που ;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ενώ οι έρευνες για την ανακάλυψη κάποιου ίχνους για τον Μπεν Νίνταμ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τους ερευνητές σε αρκετά σημεία του νησιού, η γιαγιά του εξαφανισμένου αγοριού Κριστίν Νίνταμ μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mirror, εμφανίστηκε βέβαιη πως ο Μπεν βρίσκεται θαμμένος στην Κω.

Ο Μπεν

βρίσκεται θαμμένος στην Κω , το θέμα είναι που ;

Η γιαγιά του Μπεν τόνισε στην εφημερίδα, πως οι Βρετανοί αστυνομικοί είναι απόλυτα βέβαιοι ότι το σώμα του μικρού Μπεν βρίσκεται θαμμένο στην Κω, αυτό που ουσιαστικά επιδιώκουν είναι να ανακαλύψουν το ακριβές σημείο. «Αυτή η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος». τόνισε η Κριστίν Νίνταμ.

Ενώ συνέχισε λέγοντας «Εγώ τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν».

Ενώ όταν οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την οικογένεια για τις νέες πληροφορίες που καταδείκνυαν την πιθανότητα ο Μπεν να έχει θαφτεί στην Κω, η γιαγιά του Μπεν δήλωσε ότι ξαφνιάστηκαν καθώς ήταν κάτι που δεν το ανέμεναν. Ενώ στην ίδια συνέντευξη ανακάλεσε στην μνήμη της τις πρώτες στιγμές που αντιλήφθηκε ότι χάθηκε ο Μπεν και το ανακοίνωσε στην κόρη της λέγοντάς της, «Έχασα τον Μπεν. Τον έχασα» και η μητέρα του Μπεν της είχε απαντήσει, «Μαμά δεν έχει χαθεί. Μην ανησυχείς θα τον βρούμε»…

Αλλά οι ώρες περνούσαν χωρίς κανένα σημάδι από τον παιδί και η αγωνία μεγάλωνε. «Είχαμε παγώσει από τον απίστευτο τρόμο», θυμάται η γιαγιά του Μπεν. Ενώ όπως λέει ή ίδια είχε καταρρεύσει όταν είδε τους αστυνομικούς λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση του εγγονού της, να ψάχνουν σε ένα σωρό από χώματα. Όπως περιγράφει η ίδια «Τους φώναξα βρείτε τον σας παρακαλώ, και λιποθύμησα».

Η μόνη στιγμή που η γιαγιά του Μπεν χαμογελά είναι όταν αναπολεί τι πρώτες στιγμές της γέννησης του παιδιού, λέγοντας συγκινημένη, «Ήμουν εκεί. Ήταν εκστατική εμπειρία. Ήταν όλα τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας».

Το άρθρο Γιαγιά Μπεν Νίνταμ : Ο Μπεν θάφτηκε στην Κω , το ερώτημα είναι που ; εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα