«Για πάντα στο Λιμάνι»

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα προτού ξεκινήσει το ζέσταμα των δύο ομάδων, ο Δημήτρης Σιόβας αποφάσισε να βγει μόνος του στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει τη βόλτα του στο «Ολντ Τράφορντ».

Έτσι, για να πάρει... γεύση από το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν μπουν οι συμπαίκτες του για τα... καθιερωμένα. Εκείνη τη στιγμή, μαζί με τον άτυχο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού μπήκε στο γήπεδο και ο διευθυντής

επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς. Ο οποίος αμέσως έδειξε στους οπαδούς του Θρύλου τον Σιόβα, για να ξεκινήσουν τα... καθέκαστα. Και αυτό έγινε.

Ο 25χρονος στόπερ του Θρύλου, που ανάρρωσε από τον σοβαρό του τραυματισμό στο πόδι, αλλά βρέθηκε στο Μάντσεστερ για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του, γνώρισε μία απίστευτη αποθέωση από τους περίπου 4.000 οπαδούς του Θρύλου.

Το «Σιόβα, αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι» ακούστηκε από όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, με τον παίκτη των Πειραιωτών να συγκινείται, δείχνοντάς τους την καρδιά του, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε την παράσταση των ΓΑΥΡΩΝ με το κινητό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα