"Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι το κορμί μου, η ζωή μου, τα παιδιά μου,

Όλοι αγαπούν τις ομάδες τους. O Αντώνης Μαυρέας, όμως φαίνεται ότι αισθάνεται κάτι παραπάνω για τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε δήλωσε πως οι Θεσσαλονικείς είναι "η ζωή του, το κορμί του, τα παιδιά του, τα Ιμαλάια".

Ο παλαίμαχος άσος του δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε στη βράβευσή του στην Τούμπα στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου έσκυψε και φίλησε το χορτάρι του γηπέδου, δείχνοντας τη σχέση που έχει με την ομάδα την οποία υπηρέτησε.

Οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις:

"Μου βγήκε εντελώς αυθόρμητα, δεν το είχα στο μυαλό μου. Ήμουν τρομερά συγκινημένος και ορισμένα δεν πληρώνονται, είναι κάτι ασύλληπτο. Αισθάνομαι σεβασμό προς τον κόσμο, τη φανέλα, την τεράστια ομάδα, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω, δεν ήταν κίνηση εντυπωσιασμού.

Βγήκε από μέσα μου… Κάποια… γαυράκια σχολιάζουν τη φωτογραφία, αλλά δεν τους παίρνω χαμπάρι και δεν τους βλέπω καθόλου. Αγωνιστικά την Τετάρτη πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε και θα είμαστε στον τελικό. Θα έπαιζα για πλάκα σε αυτό το ματς… Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή.

Ζω μακριά, είμαι στην Καλαμάτα. Οι άλλοι είναι εδώ, είναι στην Τούμπα, αλλά εμένα μου λείπει η Θεσσαλονίκη, η "Θύρα 4", ο κόσμος που με χειροκρότησε. Αυτός είναι ο λόγος που φίλησα το χορτάρι.

Σεβασμό αισθάνομαι για αυτή την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι τα Ιμαλάια. Είναι βουνό, είναι ομάδα που πρέπει να την αγαπήσεις, να την πονέσεις. Δεν είναι απλά ότι πήγαμε στο γήπεδο και φύγαμε. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι το κορμί μου, η ζωή μου, τα παιδιά μου. Δεν κάνω φιλοφρονήσεις. Είμαι φοβερά συγκινημένος με ό,τι έγινε.

Και όποτε θελήσει ο ΠΑΟΚ να βοηθήσω, θα το κάνω ανιδιοτελώς. Στην Καλαμάτα κάνω αγώνα, δεν γνωρίζουν καθώς πρέπει το μέγεθος του ΠΑΟΚ και τους κάνω… φροντιστήριο".

πηγη:filathlos

Keywords
Τυχαία Θέματα