Γι” αυτήν την ομάδα αφήνει ο Φορτούνης τον Ολυμπιακό!

Κάνει την καλύτερή του χρονιά ο Κώστας Φορτούνης που βγάζει μάτια με τον Ολυμπιακό και όπως είναι φυσικό βρίσκεται στο στόχαστρο των σκάουτερ από το εξωτερικό. Ο διεθνής μέσος έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει στραμμένα τα μάτια της σε παίκτες του Ολυμπιακού. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Μπάγερ «τσεκάρει»

επίσης τόσο τον Παϊτίμ Κασάμι όσο και τον Κώστα Φορτούνη και μάλιστα θα στείλει άνθρωπό της και στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια στιγμή όμως, ο Κώστας Φορτούνης δεν φαίνεται ιδιαίτερα «ψημένος» με το ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν. Σύμφωνα με τον «Γαύρο» ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και δεν βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γερμανία.

«Ο Φορτούνης μπορεί ας πούμε να σκεφτεί μια πρόταση από τη Μπάγερν Μονάχου. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα όμως, δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερμανία», φέρεται να υποστηρίζει άτομο από το στενό περιβάλλον του Φορτούνη, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο Φορτούνης δεν είχε και τις καλύτερες εντυπώσεις από το διάστημα της παρουσίας του στην Καϊζερσλάουτερν με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν να μην τον συγκινεί ιδιαίτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα