Γ. Μανιάτης: Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δείγμα ανευθυνότητας, λαϊκισμού και τακτικισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόταση μομφής που συζητούμε σήμερα ουσιαστικά είναι πρόταση μομφής στις θυσίες του ελληνικού λαού, είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης από το βήμα στης Βουλής, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ακόμη ένα δείγμα ανευθυνότητας, λαϊκισμού και τακτικισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τον ίδιο η ΕΡΤ υπήρξε απλά ένα άλλοθι για να υπηρετηθούν οι κομματικές μικροφιλοδοξίες

και να μεταφερθεί, όπως είπε, η καταστροφολογία εντός του κοινοβουλίου.

«Έμεινε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος να σκιαμαχεί με ανεμόμυλους» είπε και αναρωτήθηκε πως μια τέτοια τακτική μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με μια σύγχρονη προοδευτική αριστερά.

Το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει, συνέχισε ο κ. Μανιάτης είναι ένα νέο Μοντέλο Ανάπτυξης και ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο για να προχωρήσει μπροστά ο τόπος.

Επίσης ο κ. Μανιάτης αναγνώρισε ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα και επεσήμανε την ανάγκη για διαρθρωτικές αλλαγές, προκειμένου να μπει η οικονομία μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Ο κ. Μανιάτης έκανε έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι αυτή έχει την ευθύνη να οδηγήσει τη χώρα στην ανάκαμψη και στη σταθερότητα.

«Κι αυτή η αποφασιστικότητα θα εκφραστεί με τον πιο καθαρό και αδιαμφισβήτητο τρόπο, με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της Ελλάδας να έχει στα δικά της χέρια την ευθύνη της μοίρας της» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα