Γ. Μανιάτης: «Δεν έχουν το στοιχειώδες φιλότιμο»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα ακόμη σοβαρότατο πλήγμα για την ελληνική οικονομία θεωρεί την εξαιρετικά πιθανή αποχώρηση του επενδυτικού ομίλου AL RAYAN από τη χώρα μας μετά από 7 χρόνια παραμονής της ο κ. Γ. Μανιάτης.

«Η ανακοίνωση του Κρατικού Καταριανού Ομίλου AL RAYAN ήρθε για να αποδείξει, μετά τις Σκουριές, ότι όλη η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

δεν ήταν τίποτε άλλο από ρεσιτάλ ψεύδους και υποκριτικής τέχνης. Η ανακοίνωση αποχώρησης αποτελεί κόλαφο για τον πρωθυπουργό και το θίασο κομπάρσων που έχει για να παριστάνουν την κυβέρνηση», έσπευσε να κατακεραυνώσει την κυβέρνηση ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

«Η αποχώρηση ή ακόμη και ο θόρυβος πιθανής αποχώρησης μίας ακόμη επενδυτικής εταιρείας από την Ελλάδα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ήδη χαμηλή διεθνώς αξιοπιστία της χώρας για την προσέλκυση επενδύσεων και σε συνδυασμό με το έλλειμμα προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, η ανάπτυξη θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο ενώ η φορολογία θα αυξηθεί αντίστοιχα. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλάπτουν σοβαρά την οικονομία της Ελλάδας. Δεν έχουν καν το στοιχειώδες φιλότιμο να παραιτηθούν. Πρέπει όμως να φύγουν άμεσα», υποστήριξε ο κ. Γ. Μανιάτης.

Το άρθρο Γ. Μανιάτης: «Δεν έχουν το στοιχειώδες φιλότιμο» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα