Γ. Κουμουτσάκος : Επίθεση στην κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος σε δηλώσεις του αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε πως «στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης είναι το μονοπώλιο στην ενημέρωση».

Επιπρόσθετα υποστήριξε πως η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για ένα «παζλ αυθαιρεσίας» σχετικά με τον υπό διενέργεια διαγωνισμό, οποίος σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο κινείται εκτός των συνταγματικών ορίων με το ΕΣΡ να μην έχει καμία συμμετοχή.

Αναφορικά

με τις επικείμενες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι ο Α. Τσίπρας «επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος». Ενώ συνέχισε επισημαίνοντας, ότι «η ΔΕΘ είναι ο τόπος του εγκλήματος για τον Τσιπρα ο τόπος των μεγάλων ψευδών, καθώς ό,τι είπε δεν έγινε. Χρειάζεται ψυχικό σθένος για να πάει.» «Εμείς στη ΔΕΘ δεν θα μπούμε στο δράμα Τσίπρα και που άλλα έλεγε και άλλα έκανε», κατέληξε.

Για το ζήτημα των εκλογών δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία δεν συμμετέχει στην εκλογολογία αλλά ζητά εκλογές με υπεύθυνο και συνεπή τρόπο.

Το άρθρο Γ. Κουμουτσάκος : Επίθεση στην κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα