Φρικτό έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Τον σκότωσαν για να τον ληστέψουν!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Φρικτό έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας με θύμα συνταξιούχο γιατρό με κίνητρο τη ληστεία, αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Για τη δολοφονία έχουν προσαχθεί μετά από πραγματική μάχη στο δρόμο δύο Ρουμάνοι, οι οποίοι ανακρίνονται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να έκλεισαν ραντεβού-παγίδα στον 70χρονο γιατρό, ανδρολόγο στην ειδικότητα προκειμένου

να τον παγιδέψουν και να τον ληστέψουν.

Όταν μπήκε η Αστυνομία στο διαμέρισμα του επί της οδού Μάρνης 25, βρήκε τον συνταξιούχο γιατρό, νεκρό, δεμένο πάνω στο κρεβάτι του και φιμωμένο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένοικοι της ίδιας πολυκατοικίας άκουσαν από τον πέμπτο όροφο φωνές.

Ενημέρωσαν αμέσως την Άμεση Δράση και από το Κέντρο Επιχειρήσεων δόθηκε εντολή σε μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, να πλησιάσουν στην πολυκατοικία και να κάνουν έρευνες υπόπτων ατόμων, προκειμένου να μη διαφύγουν οι δράστες.

Καθώς έφθαναν οι πρώτοι μοτοσικλετιστές, από την πολυκατοικία της οδού Μάρνη έβγαιναν δύο άνδρες.

Τους κάλεσαν να μείνουν ακίνητοι, αλλά αυτοί δεν υπάκουσαν.

Πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ειδικά ο ένας από αυτούς, στη θέα των αστυνομικών τράβηξε στιλέτο και επετέθη εναντίον του.

Έδωσαν πραγματική μάχη οι αστυνομικοί, σώμα με σώμα για να ακινητοποιήσουν τα δύο άτομα.

Στο μεταξύ κατέφθασαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Οι δύο βασικοί ύποπτοι μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια όπου και άρχισε η ανάκρισή τους, καθώς οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι σε μεγάλο ποσοστό ότι αυτοί ήταν και οι δολοφόνοι του συνταξιούχου γιατρού.

Πιθανόν με ραντεβού-παγίδα, βρέθηκαν μέσα στο χώρο του 70χρονου θύματος και επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Εκείνος έβαλε τις φωνές και οι δράστες τον έδεσαν πάνω στο κρεβάτι του.

Μάλιστα βρέθηκε νεκρός και φιμωμένος με ένα κασκόλ. Πιθανότατα ο θάνατος προήλθε από ασφυξία κάτι που θα επιβεβαιώσει ο ιατροδικαστής στη διάρκεια της νεκροτομής.

Το άρθρο Φρικτό έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Τον σκότωσαν για να τον ληστέψουν! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα