Φρικτό έγκλημα στη Ρώμη- Ομολόγησε ο δράστης που πέταξε τις γάμπες της γυναίκας στον κάδο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο 62χρονος αδερφός της γυναίκας που διαμελίσθηκε και οι γάμπες της βρέθηκαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων χθες βράδυ στη Ρώμη, ομολόγησε, σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία.

Ο Μαουρίτσιο Ντιοταλέβι, ο οποίος διασκόρπισε τα μέλη του σώματος της αδερφής του, έχει οδηγηθεί στη φυλακή, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κεφάλι και ο κορμός της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν σε έναν δεύτερο κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Flaminio, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τον κάδο, όπου είχαν

βρεθεί οι γάμπες του θύματος. Η αστυνομία ερευνά και έναν τρίτο κάδο, κοντά στον δεύτερο, όπου πιστεύεται ότι βρίσκονται τα ρούχα της άτυχης Νικολέττα.

Η αστυνομία θεωρεί ότι η φρικιαστική δολοφονία έγινε μετά από έναν οικογενειακό καυγά στο διαμέρισμα, στο οποίο διέμεναν τα δύο αδέρφια. Πιθανόν, αιτία του τσακωμού ήταν η απαίτηση του αδερφού για χρήματα από την αδερφή του, καθώς εκείνος δεν εργαζόταν.

Το άρθρο Φρικτό έγκλημα στη Ρώμη- Ομολόγησε ο δράστης που πέταξε τις γάμπες της γυναίκας στον κάδο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα