Φρικιαστικός αποκεφαλισμός Λιβανέζου στρατιώτη από τζιχαντιστές (βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κανένα έλεος και σε κανέναν άνθρωπο ανεξαρτήτου εθνικότητας και θρησκείας δε δείχνουν οι τζιχαντιστές, που δε διστάζουν να βιντεογραφούν τις βάρβαρες και απάνθρωπες ενέργειές τους προκαλώντας την παγκόσμια μήνιν.

Με άλλο ένα βίντεο απίστευτης αγριότητας, το οποίο ανάρτησαν την Παρασκευή στο διαδίκτυο, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αποκεφαλίζουν έναν Λιβανέζο στρατιώτη.

Ο άτυχος άντρας βρισκόταν μεταξύ των 19 στρατιωτών που είχαν αιχμαλωτίσει οι εξτρεμιστές ισλαμιστές όταν νωρίτερα αυτόν το μήνα, κατέλαβαν για λίγες ημέρες

μια πόλη στη λιβανική μεθόριο.

Ο στρατιώτης, που έχει αναγνωριστεί ως ο Άλι αλ Σάγεντ, ένας σουνίτης μουσουλμάνος από το βόρειο Λίβανο, εμφανίζεται με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του, να αντιστέκεται και να κλωτσάει, την ίδια στιγμή που ένας τζιχαντιστής λέει στην κάμερα ότι θα τον εκτελέσει. Εν συνεχεία του κόβει με ένα μαχαίρι το κεφάλι και το βάζει στην πλάτη του άψυχου κορμιού του επιδεικνύοντάς το στην κάμερα (σ.σ. Οι σκηνές είναι τόσο σκληρές που δεν μας επιτρέπει να το δημοσιεύσουμε).

Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες μετά την εκτέλεση, οι τζιχαντιστές ανέβασαν στο Διαδίκτυο άλλο ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται εννέα άλλοι στρατιώτες από το Λίβανο να εκλιπαρούν για τις ζωές τους, απευθύνοντας έκκληση στις οικογένειές τους να βγουν στους δρόμους στις επόμενες τρεις ημέρες για να ζητήσουν την απελευθέρωση των ισλαμιστών κρατουμένων ως προϋπόθεση να μην έχουν την τύχη του αλ Σάγεντ.

Το άρθρο Φρικιαστικός αποκεφαλισμός Λιβανέζου στρατιώτη από τζιχαντιστές (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα