"Φούσκα" οι αποκαλύψεις του Ντόναλντ Τραμπ για το Ομπάμα

Αντιδράσεις και χλευασμό προκάλεσε η επίθεση στο πρόσωπο του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, από τον Ντοναλντ Τραμπ, μεγιστάνας στην αγορά ακινήτων, τηλεοπτικός σόουμαν και αδρός υποστηρικτής του Μιτ Ρόμνεϊ.

Εκατοντάδες έσπευσαν στο Twitter, προκειμένου να μάθουν περί τίνος πρόκειται η πολυδιαφημισμένη «βόμβα» κατά του αμερικανού προέδρου, για να δουν προς απογοήτευση τους ένα βίντεο στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχόταν δωρεά ύψους

5 εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπίες, αν ο Μπαράκ Ομπάμα δημοσίευε τα προσωπικά του επίσημα έγγραφα, από τα έγγραφα του πανεπιστημίου μέχρι το ιστορικό του διαβατηρίου του.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εμμονή με την αναζήτηση στοιχείων που θα αποδεικνύουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος.

Ο Μπαράκ Ομπάμα τον περασμένο χρόνο έδωσε στη δημοσιότητα τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς του και χλεύασε τον Ντόναλντ Τραμπ για αυτή του την εμμονή κατά τη διάρκεια του δείπνου για τους διαπιστευμένους στον Λευκό Οίκο δημοσιογράφους. Αυτή τη φορά επέλεξε να τον αγνοήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα