Φώτης Κατσικάρης: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το Μουντομπάσκετ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Στην τελική ευθεία έχει μπει η Εθνική ομάδα μπάσκετ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει Μουντομπάσκετ.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Φώτης Κατσικάρης εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας: «Δεν έχουμε μια πολύ καινούρια φιλοσοφία. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Να απολαύσουμε τη δουλειά που θα κάνουμε εκεί για να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και θέλουμε να είμαστε υγιείς. Πρέπει, παρά τα προβλήματα,

να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή κι οτιδήποτε παρουσιαστεί να έχεις λύσεις. Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου μια λίστα με ονόματα, αλλά πάντα θα προκύψουν προβλήματα και ήμασταν προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε απουσία και κάθε πρόβλημα».

Όσο για τους στόχους, δεν θέλησε να γίνει συγκεκριμένος, ωστόσο πρόσθεσε: «Σίγουρα υπάρχει ένα παρελθόν, η ομάδα έχει να πάρει μετάλλιο από το 2009. Σε αυτά τα τουρνουά παίζει ρόλο και η τύχη κι ελπίζουμε να την έχουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά και θα παρουσιάσουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Ο Κώστας Παπανικολάου επισήμανε πως «είναι πάρα πολύ νωρίς να βάλουμε στόχους. Προέχει να είμαστε υγιείς και να είμαστε καλά. Όρεξη για δουλειά έχει η ομάδα κι έχουμε τα άτομα που θα μας δείξουν το δρόμο και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, δήλωσε υπερήφανος για την κλήση του. «Ήμουν ανυπόμονος να έρθω στην Εθνική και είμαι περήφανος που κλήθηκα. Ανυπομονώ για το Μουντομπάσκετ, θέλω να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δούμε πώς θα πάει. Για μένα είναι ένας πόλεμος. Άλλος 19χρονος θα είχε τρακ, εγώ όμως όχι».

Το άρθρο Φώτης Κατσικάρης: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το Μουντομπάσκετ» εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα