Φωτιά σε σπίτι Ελευσίνα: Νεκρός 57χρονος άντρας

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στην Ελευσίνα, όπου οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα. Η πυροσβεστική ενημερώθηκε περίπου στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής για φωτιά που εκδηλώθηκε σε διώροφο σπίτι επί της οδού Αθανασίου Διάκου, στην Ελευσίνα. Ένας άνδρας 57 ετών εντοπίστηκε νεκρός σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά.  Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες

από αστυνομικές πηγές, από τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία φαίνεται πως ο άνδρας έβαλε μόνος του τη φωτιά στο σπίτι και εν συνεχεία έθεσε τέλος στη ζωή του με μία καραμπίνα. Ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την πράξη δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί με την έρευνα των Αρχών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο διώροφης οικίας, εντός της οποίας εκδηλώθηκε #πυρκαγιά, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο, επί της οδού Αθανασίου Διάκου, στην #Ελευσίνα. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 29, 2023

Φωτιά εκδηλώθηκε σε σπίτι στη Σαλαμίνα – Νεκρό εντοπίστηκε ένα άτομο

Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά τα διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιά σε σπίτι στη Σαλαμίνα.Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Διομήδους. Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν τη σορό ενός ατόμου η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί. Διενεργείται προανάκριση για να εντοπιστούν τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία, επί της οδού Διομήδους στη Σαλαμίνα. Επιχειρούν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 26, 2023

Εύβοια: Φωτιά σε σπίτι στην Ιστιαία – Κάηκε ολοσχερώς

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία Ιστιαίας για φωτιά σε σπίτι που ξέσπασε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (26.12.2023). Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στους Ωρεούς του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και προκλήθηκε από την καμινάδα. Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και περισσότεροι από δέκα άνδρες της Πυροσβεστικής Ιστιαίας επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς. Δυστυχώς το σπίτι κάηκε ολοσχερώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιά, Ελευσίνα, Νεκρός 57χρονος,fotia, elefsina, nekros 57chronos