«Φορτσάρει» για στόπερ ο Ολυμπιακός, μυστήριο με Μαζουακού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Βασική προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η ενίσχυση της άμυνας του, για αυτό ο Βίκτορ Σάντσεθ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού υποψηφίου.

Δεν ικανοποίησε ο Μανουέλ Ντα Κόστα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Μανουέλ Ντα Κόστα, με την αναζήτηση να συνεχίζεται, καθώς βασικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας

είναι η απόκτηση ενός γρήγορου και αξιόπιστου στόπερ πριν την διεξαγωγή των αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι επιλογές είναι αρκετές αλλά παραμένει γρίφος σε ποιον θα καταλήξει ο προπονητής των ερυθρολεύκων. Τα ονόματα που κατά καιρούς έχουν ακουστεί και έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών, είναι ο Ισπανός Αλεχάνδρο Αρίμπας της Λα Κορούνια, ο Ρουμάνος διεθνής Βλαντ Κίρικες, που δίνεται και ως δανεικός από τη Νάπολι, ο Βραζιλιάνος, Σίντνεϊ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Λα Κορούνια, και ο Αργεντινός, Βίκτορ Κουέστα, που αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε.

Έχουν ακουστεί ακόμη ο Αντρέας Μάξο από την Νόρν τζελαντ, όπως και οι Γιόνα Τόιβιο, Φόρεν και Γκάμπριελσεν που αγωνίζονται στην Μόλντε.

Δεν επέστρεψε ο Αρτούρ Μαζουακού

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει και την υπόθεση του Γάλλου μπακ- χαφ Μαζουακού, ο οποίος δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή των παικτών του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν οι φήμες για πιθανή παραχώρηση του 23χρονου παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει για αυτόν η Λυών.

Σε κάθε περίπτωση η πειραιώτικη ΠΑΕ έχει διαμηνύσει προς κάθε ενδιαφερόμενο, πως ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Το άρθρο «Φορτσάρει» για στόπερ ο Ολυμπιακός, μυστήριο με Μαζουακού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα