Φήμες για Γκουλάν

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί και στην περίπτωση του Ολυμπιακού η παρέλαση των ονομάτων μέχρι και την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου καλά κρατεί. Πόσο μάλλον τώρα που ξεκινά η περίοδος προετοιμασίας των ομάδων και το ρόστερ τους συμπληρώνεται μέρα με τη μέρα.

Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε στη μακροσκελή μέχρι στιγμής λίστα των «ερυθρολεύκων» είναι αυτό του Νίκολα Γκουλάν, που σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay» είναι πιθανό να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική ενίσχυση

των Πειραιωτών.

Ο 23χρονος Σέρβος αριστερός μπακ, ο οποίος άνηκε μέχρι πρότινος στην Κιέβο Βερόνα, έχασε την περσινή σεζόν λόγω μυϊκών τραυματισμών στον τετρακέφαλο και στον προσαγωγό, αναμένεται το προσεχές διάστημα να έρθει στην Αθήνα για τις περαιτέρω εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Εφόσον περάσει επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα δώσει το παρών στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, με την επίσημη θέση της ΠΑΕ να αναφέρει πως ο παίκτης εξετάζεται πολύ σοβαρά, ενώ παράλληλα υπάρχουν φήμες που θέλουν τον παίκτη να πηγαίνει πρώτα στην Αυστρία και έπειτα από εισήγηση του Ζαρντίμ να υπογράφει συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους».

Keywords
Τυχαία Θέματα