Φιλικό με Νιγηρία

Με τη Νιγηρία αγωνίζεται απόψε (1:00 π.μ., ξημερώματα Τετάρτης) η Εθνική ομάδα, στο πρώτο της φιλικό στο Σάο Κάρλος της Βραζιλίας.

Ο κόουτς της εθνικής Ηλίας Ζούρος δήλωσε χαρακτηριστικά για τις φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας:

«Στην Λιθουανία υπήρχαν πολλές απουσίες και τώρα είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι παρόντες και έχουμε κάνει μαζί έστω και λίγες προπονήσεις. Δουλεύουμε καθημερινά πολλά πράγματα και πρέπει να τα εφαρμόσουμε σε αγώνες για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια της Βενεζουέλας. Είμαι ευχαριστημένος από

την προσπάθεια όλων των παικτών και φυσικά από το γεγονός ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχα παρουσιαστεί και μπορούμε να δουλέψουμε σωστά έστω και για λίγες μέρες».

Μετά το φιλικό με τη Νιγηρία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Νέα Ζηλανδία (1π.μ.) και την Βραζιλία (3π.μ.) την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καράκας, όπου την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγει η "αυλαία" του Προολυμπιακού Τουρνουά κόντρα στην Ιορδανία (21:00 ώρα Ελλάδος).

Την Τετάρτη (4/7) η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα παίξει το δεύτερο της ματς απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα