Φιλική νίκη 2-0 με καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ

Αποδίδοντας καλά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της πολωνικής Κορόνα Κίελσε, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές, στο οποίο η ελληνική ομάδα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα είχαν να αντιμετωπίσουν σίγουρα έναν αντίπαλο υποδεέστερο, όμως στο πρώτο μέρος δεν είχαν βρει ρυθμό και διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη βελτιώθηκαν πάρα πολύ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοράρουν

αλλά και να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Το σκορ άνοιξε στο 70΄ με πλασέ του Κρισάντους μετά από ασίστ του Ανάκογλου και στο 72΄ ο Βάργκας με πολύ ωραίο σουτ από πλάγια αριστερά έκανε το 2-0. Η ΑΕΚ έχασε πέναλτι στο 65΄ με τον Βάργκας (απέκρουσε ο Οτσέινα), ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 82΄.

ΑΕΚ: Ανέστης (32΄ Μπαρόχα), Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζιμπούρ. Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν οι Μπαρόχα (62΄ Βούρας), Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γροντής, Σιμόες (70΄ Πλατέλλας), Ανάκογλου, Γκάλο, Βάργκας, Ζόριτς, Κρισάντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα