Φιλική ισοπαλία με 3-3 για Ατρόμητο και ΑΕΚ

Ισόπαλος με σκορ 3-3 έληξε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, που έγινε στο αθλητικό κέντρο της Ενωσης στα Σπάτα, κεκλεισμένων των θυρών. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη με τον Ατρόμητο να σκοράρει πρώτος στο 48′ με τον Μπρίτο, και την ΑΕΚ να ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι του Μπουονανότε. Ο Ατρόμητος πήρε

και πάλι κεφάλι στο σκορ με δύο γκολ Στο 59′ και στο 62′, γκολ που πέτυχαν οι Μαρσελίνιο και Κούρος, όμως η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και κατάφερε να ισοφαρίσει με τα γκολ του Μπαρμπόσα στο 72΄και του Κολεβέτσιου στο 84΄.

ΑΕΚ: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης Κορδέρο, Σιμόες, Ανάκογλου, Γροντής, Μπουονανότε, Κρισάντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Βούρας, Βασιλαντωνόπουλος (61′ Γκάλο), Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (61′ Πεταυράκης), Κορδέρο (61′ Γιόχανσον), Ανδρεόπουλος, Ανάκογλου, Γροντής (61′ Μπαρμπόσα), Μπουονανότε (68′ Φαγέ), Κρισάντους.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Χριστόφ, Θεολόγου, Μπιτόλο, Κοντοές, Γοδόι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μπρίτο, Λε Ταλέκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Θεοδωράκης, Χριστόφ, Θεολόγου, Κούρος, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Μπρίτο (74′ Μπαστάκος), Μαρσελίνιο, Λε Ταλέκ (75′ Ναπολεόνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα