Φ. Κρανιδιώτης: Μηδενική ανοχή σε εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση

«Η εγκληματικότητα και η παράνομη μετανάστευση θέλουν αντιμετώπιση με μια πολιτική μηδενικής ανοχής», δήλωσε εμφατικά την Πέμπτη στον Βήμα 99,5 ο πολιτευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης. Κληθείς να σχολιάσει τις διαβουλεύσεις μεταξύ των τριών κομμάτων επί των προγραμματικών θέσεων της νέας κυβέρνησης, ο κ. Κρανιδιώτης είπε ότι «στο θέμα

των παράνομων μεταναστών δεν πρέπει να βάλουμε ''νερό στο κρασί μας''» και εμφανίστηκε να συμφωνεί στο θέμα των κέντρων κράτησης.

Ο ο κ. Κρανιδιώτης επανέλαβε ότι «θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα, στο οποίο ο λαός θα αποφασίσει για το θέμα». «Εκεί η απάντηση θα είναι συντριπτική για το πόσο πιο μπροστά και πόσο πιο σκληρή στάση θέλει ο λαός απ' όλα τα κόμματα για το ζήτημα αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε μία χώρα, στην οποία συμβαίνει το εξής παράδοξο: Να θεωρείται προοδευτική και αριστερή θέση το να είμαστε ''εμπάτε σκύλοι αλέστε''», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Οι αιτήσεις ασύλου θα πρέπει να απαντώνται στον συντομότερο δυνατό χρόνο και μετά όσοι δεν δικαιούνται άσυλο να απελαύνονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα