Έξω πάνε καλά οι Παπανδρέου …

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία» , παρατηρείται τελευταία κινητικότητα στη βίλα της Εκάλης όπου μένει με ενοίκιο ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος. Αντικείμενο των συναντήσεων και των διαβουλεύσεων με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος είναι η προοπτική να ακολουθήσει ο μικρότερος αδερφός τα βήματα του μεγαλύτερου Γιώργου, καθώς φέρεται να έχει κληθεί κι αυτός να διδάξει σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ ή της Βρετανίας.

Το

όνομα του Νίκου Παπανδρέου περιλαμβάνεται στην φερόμενη ως «λίστα Λαγκάρντ» που αποκάλυψε ο Κώστας Βαξεβάνης και η  εφημερίδα αναφέρει πως οι συναντήσεις έχουν πυκνώσει από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε από το περιοδικό Hot Doc. Παράλληλα, το ρεπορτάζ επισημαίνει πως έχει διαψεύσει μέσων κύκλων του ότι είναι ο ίδιος στη λίστα, επιμένοντας ότι πρόκειται για συνωνυμία με άλλον Νίκο Παπανδρέου.

Το άρθρο αναφέρει ότι στο «στενό περιβάλλον» του Νίκου Παπανδρέου συμμετέχει φυσικά η σύζυγος του, Αλεξία Κληρονόμου, υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, η πεθερά του Λίνα Χρυσικοπούλου-Παπαμαντέλου πρώην γραμματέας του κ. Τζοχατζόπουλου, αλλά και ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, και γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννης Καπελέρης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καπελέρης έχει ήδη καταθέσει στον Εισαγγελέα για τη λίστα Λαγκάρντ, την οποία είχε χειριστεί ως επικεφαλής του ΣΔΟΕ επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου, ενώ ήταν κατηγορούμενος για απιστία σε βαθμό κακουργήματος στην υπόθεση με τα ανείσπρακτα πρόστιμα ύψους 15 εκατ. ευρώ από λαθρεμπόριο καυσίμων κατά την περίοδο 2010-2011, υπόθεση για την οποία αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Μάιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα