Εξηγήσεις από Τσαβαλιά-Νόβα για το «μαλλιοτράβηγμα»

Οργίαζαν την περασμένη εβδομάδα οι φήμες που ήθελαν την Έλενα Τσαβαλιά να… μαλλιοτραβήχτηκε με την Τζούλια Νόβα. Και να «έκοψε» κιόλας το πανέμορφο μοντέλο από την εκπομπή, επειδή είχε, σου λέει, κερδίσει τις εντυπώσεις και την αποθέωση.

Και όπως έλεγαν οι φήμες, αυτό δεν άρεσε καθόλου στη σύζυγο του Μάρκου Σεφερλή, που έβαλε έτσι από μόνη της το μοντέλο στον… πάγο! Και η αλήθεια είναι ότι την Τζούλια δεν την βλέπουμε πλέον με την ίδια

συχνότητα που τη βλέπαμε στις αρχές.

Αλλά να που το πρωί της Τρίτης (11/11) η εκρηκτική Ουκρανή επέστρεψε στις οθόνες μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Σεφερλής έβαλε τις δύο γυναίκες να δώσουν εξηγήσεις για το περίφημο… μαλλιοτράβηγμα.«Πότε έγινε το συμβάν Τζούλια; Πότε μαλλιοτραβηχτήκαμε;», ρώτησε η Τσαβαλιά το μοντέλο και τους πήρε κάμποση ώρα μέχρι εκείνο να καταλάβει.

Μετά, αφού το έπιασε το υπονοούμενο, είπε και εκείνη ότι έγινε… κάποια Πέμπτη. Οπότε, με αυτόν τον τρόπο –έστω και καθυστερημένα– οι δύο ξανθές κυρίες του «Mega με ΜΙΑ» έδωσαν την απάντησή τους στα δημοσιεύματα που τις θέλουν σε… εμπόλεμη κατάσταση!

Keywords
Τυχαία Θέματα