Εξιχνιάσθηκε ληστεία που είχε γίνει το 2010 στην Καρδίτσα

Στην ταυτοποίηση των δραστών της ληστείας σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Παλαμά Καρδίτσας το καλοκαίρι του 2010 οδηγήθηκαν οι αρχές.

Πρόκειται για έναν 32χρονο και έναν 34χρονο που ήδη κρατείται στις φυλακές, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και άλλα αδικήματα.

Η έρευνα για τη ληστεία που είχε γίνει στις 2 Αυγούστου 2010, οδήγησε το τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας στην αποκάλυψη των στοιχείων των δυο κακοποιών,

που είχαν αρπάξει 10.350 ευρώ με την απειλή ενός υποπολυβόλου κι ενός πιστολιού και είχαν διαφύγει με ένα κλεμμένο από τη Λάρισα Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Το δεύτερο όχημα τους το είχε εξασφαλίσει ένας 31χρονος συνεργός τους, στο σπίτι του οποίου έγινε τώρα έρευνα και βρέθηκαν επτά κινητά, τέσσερα πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και μία κάρτα SIM. Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κλοπή και παράνομη οπλοχρησία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα