Εξιχνίασαν ληστεία τρόμου σε σπίτι πέντε χρόνια μετά!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη
Πέντε ολόκληρα χρόνια από την εφιαλτική βραδυά που έζησε μέσα στο σπίτι του σε χωριό του Έβρου, ένα ανδρόγυνο, η Αστυνομία έφθασε στην ταυτοποίηση του ενός εκ των δύο ληστών!

Πρόκειται για 29χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος κατηγορείται ότι το βράδυ της 10ης Μαίου 2011, μαζί με άλλους δύο συνεργούς του που παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι, εξαπέλυσαν ληστρική επίθεση στο σπίτι των έντρομων ηλικιωμένων.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος από κοινού με τους δύο συνεργούς, έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του 87χρονου ιδιοκτήτη στο

Τυχερό του Έβρου. Την ώρα που εκείνος, αμέριμνος και ανυποψίαστος άνοιξε την πόρτα να βγει, οι ληστές με χτυπήματα και με την απειλή μαχαιριών τον ακινητοποίησαν και τον υποχρέωσαν να επιστρέψει πρώτος στο σπίτι για να μην αντιληφθεί τίποτε η σύζυγός του που βρισκόταν στο εσωτερικό.

Πίσω από τον σύζυγό της, τρομοκρατημένη η γυναίκα είδε να εμφανίζονται οι τρεις ληστές, οι οποίοι ακινητοποίησαν το ανδρόγυνο και ενώ τους φρουρούσε ο ένας, οι άλλοι, κάνοντας το σπίτι άνω κάτω, άρπαξαν ό,τι βρήκαν. Μετρητά, δυο χρυσές λίρες, 5 χρυσά φλουριά, κοσμήματα, ένα κινητό. Μόλις οι αστυνομικοί από αποτύπωμα ταυτοποίησαν τον έναν από τους ληστές, διαπίστωσαν ότι ήταν παλιός τους… γνώριμος, αφού είχε απασχολήσει για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.

Το άρθρο Εξιχνίασαν ληστεία τρόμου σε σπίτι πέντε χρόνια μετά! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα