Εξελίξεις

Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης (που είναι αλήθεια ότι δεν έλαβε πριν τη διεξαγωγή της τη δημοσιότητα που συνηθίζεται σε τέτοιες ανάλογες περιπτώσεις) δεν έδωσε απαλλαγή στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Είναι ξεκάθαρο οτι η εγγραφή ζημιών ύψους έξι εκατομμυρίων σε συνδυασμό με τον διαχειριστικό έλεγχο που διενεργείται θα αφήσει για τη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη την ερώτηση για οποιαδήποτε νομική κίνηση από το μεγαλομέτοχο προς το πρώην διοικητικό συμβούλιο, καθώς προέκυψαν σχετικές παρατηρήσεις

από τους ορκωτούς που συνέταξαν τον ισολογισμό.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε την προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ισολογισμός (ως 30/6/2012) καταγράφει ζημίες 23 εκατομμυρίων έναντι 17 του προηγούμενου.

Η διεξαγωγή γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ θεωρείται δεδομένη, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και μένει να αποφασιστεί αν θα γίνει άμεσα με την παράδοση του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργείται.

Παράβολο στο CAS για Αμορόζο
Η ΠΑΕ Άρης επανεκκινεί τις διεκδικήσεις της έναντι του Μάρσιο Αμορόζο. Ο Βραζιλιάνος αν και τα ελληνικά δικαιοδοτικά όργανα έχουξν διατάξει τη λύση του συμβολαίου του με δική του υπαιτιότητα, διεκδίκησε στη ΦΙΦΑ το υπόλοιπο του συμβολαίου του και μάλιστα του επιδικάστηκε ποσό 580 χιλιάδων!

Ο Άρης κατέβαλε 17 χιλιάδες στο CAS για να διαιτητεύσει στη διαμ'αχη που επιθυμεί να συζητηθεί μέσω έφεσης που κατέθεσε και υποχρεούται να καταβάλλει άλλα τόσα μετά την άρνηση του Αμορόζο να καταβάλλει το δικό του παράβολο για την εκδίκαση της υπόθεσης, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί τη διαιτησία του ανώτατου αθλητικού δικαιοδοτικού οργάνου

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα