Εξαφανίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O” Connor

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν επέστρεψε ποτέ από την μεσημεριανή βόλτα της με το ποδήλατο την Κυριακή η διάσημη 49χρονη τραγουδίστρια, και από τότε αναζητείται, με τις αρχές να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στο Raleigh με το ποδήλατό της. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μπλούζα που γράφει «Ιρλανδία» στην πλάτη.

Να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, της είχε παρασχεθεί ιατρική βοήθεια ύστερα από μια επιστολή αυτοκτονίας στην οικογένειά της, ενώ το

2012 είχε ακυρώσει την περιοδεία της εξαιτίας της υγείας της.

Η ζωή της

Έγινε παγκοσμίως διάσημη το 1990 με το τραγούδι Nothing Compares 2 U, τραγούδι που της έγραψε ο Prince,ενώ έχει ηχογραφήσει 10 σόλο άλμπουμ.Παράλληλα λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα της έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο κατά την σταδιοδρομία της.

Το 1992 έσκισε μια φωτογραφία του πάπα Ιωάννη Παύλου του Δεύτερου κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εμφάνισής της. Πριν από λίγες ημέρες κατήγγειλε πως ο Αμερικανός κωμικός Arsenio Hall ήταν αυτός που προμήθευε με ναρκωτικά τον Prince. Ο Arsenio Hall είπε τότε πως θα κάνει μήνυση στη διάσημη τραγουδίστρια.

Το άρθρο Εξαφανίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O” Connor εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα