«Έβαλα το πτώμα της γυναίκας μου…»: Κυνική απολογία-σοκ του ατάραχου συζυγοκτόνου – Είχε ζητήσει να σκάψουν το σημείο που την έθαψε (photos)

«Όταν την είδα να πέφτει νεκρή και να μην ανασαίνει άλλο, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως να εξαφανίσω το πτώμα της. Τα παιδιά ήταν στο διπλανό δωμάτιο και από τις φωνές της ευτυχώς δεν είχαν ξυπνήσει ενώ οι γονείς μου που μένουν στο κάτω διαμέρισμα επίσης δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό»

Αυτή είναι η αρχή της απολογίας του δολοφόνου της 37χρόνης κοπέλας στους αστυνομικούς για το πως αφού έπνιξε τη γυναίκα του προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη της, όπως αναφέρει το cnn.gr.

Ατάραχος και απόλυτα ψύχραιμος συνεχίζει να περιγραφεί:

Την

τύλιξα με μια κουβέρτα του σπιτιού και τη κουβάλησα στο υπόγειο κλειστό γκαράζ όπου ήταν σταθμευμένο το φορτηγάκι μου. Θυμήθηκα ότι μέσα στο αυτοκίνητο είχα ένα φτυάρι. Επίσης, θυμήθηκα ότι στο χωράφι μου τις προηγούμενες ημέρες, προσπαθώντας με ένα γεωργικό μηχάνημα να βγάλω ένα μεγάλο βράχο είχε μείνει μια τρύπα στο έδαφος. Έβαλα το πτώμα της γυναίκας μου στο αυτοκίνητο και πήγα στο χωράφι χωρίς όμως να περάσω από το κέντρο του χωριού για να μην με δει κάποιος εκείνη την ώρα. Την έθαψα πρόχειρα με το φτυάρι και την άλλη μέρα πέρασα με φρέζα το χωράφι για να μην καταλάβει κανένας τίποτα.

Οι αστυνομικοί στην Κοζάνη τον άκουγαν να μιλά με ηρεμία για το πως έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της 37χρονης και την έπνιξε ενώ τη μόνη στιγμή που είπε ότι μετάνιωσε για όσα έκανε ήταν όταν στο τέλος οι αστυνομικοί του διάβασαν την απολογία του που περιλαμβάνεται πια στη δικογραφία.

Η 37χρονη κατάγεται από τον Πειραιά και γνώρισε τον σύζυγο και δολοφόνο της όταν σπούδαζε στα ΤΕΙ Κοζάνης.

Οι δικαιολογίες και η περιγραφή του εγκλήματος έτσι όπως φέρεται τη δίνει ο ίδιος ο 40χρονος δράστης συγκλονίζουν. Ο Τάσος Τσιουχάρας φέρεται να υποστηρίζει τώρα ότι για όλα φταίνε τα προβλήματα που είχε το ζευγάρι στη σχέση τους. Ο ίδιος λέγεται ότι υποστηρίζει πως δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Ανθή Λινάρδου και πως το έγκλημα που συγκλονίζει το Βελβεντό Κοζάνης δεν ήταν προμελετημένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο δράστης πλέον φέρεται να υποστηρίζει ότι προηγήθηκε καυγάς. Ότι εκείνος και η σύζυγός του όταν τα παιδιά πήγαν για ύπνο άρχισαν να συζητούν για τη σχέση τους. Υπήρχαν προβλήματα, φέρεται να λέει, κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, ο 40χρονος υποστηρίζει, όπως λένε οι πληροφορίες, ότι βγήκε εκτός εαυτού. Δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε, όταν συνήλθε, φέρεται να λέει τώρα, η Ανθή δεν ανέπνεε. Έμεινε πλάι στο άψυχο κορμί της για μισή ώρα. Όπως φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς τώρα μετά την ομολογία του εγκλήματος, ολόκληρη τη νύχτα δεν κοιμήθηκε. Το πρωί ενημέρωσε τον πατέρα του λέγοντας ότι η Ανθή δεν επέστρεψε στο σπίτι και εκείνος πήγε και “φρέζαρε” το χωράφι, στο σημείο όπου είχε θάψει το άψυχο κορμί της. Από το μεσημέρι και ύστερα άρχισε να προσποιείται ότι ανησυχούσε για τη σύζυγό του, τότε απευθύνθηκε και στην αστυνομία.

Με τα όσα φέρεται να λέει ο δράστης στους αστυνομικούς μοιάζει να θέλει να μιλήσει για ένα έγκλημα εν βρασμώ ψυχής, θέλει να απαλλαγεί από την κατηγορία ενός εγκλήματος το οποίο είχε σχεδιάσει.

Τα στοιχεία της αστυνομίας όμως είναι συγκεκριμένα. Την παρασκευή πριν το έγκλημα ο 40χρονος είχε ζητήσει από συγχωριανό του να σκάψει στο συγκεκριμένο σημείο του χωραφιού με τη δικαιολογία ότι υπήρχε βράχος που έπρεπε να απομακρυνθεί.

Είναι το σημείο όπου βρέθηκε και το άψυχο κορμί της άτυχης 37χρονης.

Ταυτόχρονα με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του οι αστυνομικοί θεωρούν ότι προσπάθησε να τους μπερδέψει για να σβήσει τα ίχνη του. Οι έμπειροι αστυνομικοί δεν πείσθηκαν.

Από την πρώτη στιγμή, απ” την ώρα που εντοπίστηκαν οι πατερίτσες, τα γυαλιά και το κινητό του θύματος το σενάριο της… εγκατάλειψης και της φυγής δεν “στεκόταν” και έτσι το ενδιαφέρον των αστυνομικών στράφηκε στον 40χρονο. Όταν μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι φρέζαρε χωρίς λόγο συγκεκριμένο σημείο στο χωράφι του, τότε οι έρευνες πήραν άλλη τροπή αποκαλύπτοντας το στυγερό έγκλημα.

Συνελήφθη και ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Εν τω μεταξύ, για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη χθες και ο πατέρας του 40χρονου καθώς στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν για την εξιχνίαση του εγκλήματος, βρέθηκαν στο σπίτι του 67χρονου πατέρα του δράστη, δύο κυνηγετικές καραμπίνες, τις οποίες κατείχε χωρίς άδεια. Σύμφωνα, πάντως, με εκτιμήσεις, η σύλληψη έγινε και για λόγους προστασίας του πατέρα καθώς οι Αρχές φοβούνται να μην ξεσπάσει βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία της 37χρονης

Keywords
Τυχαία Θέματα