Εύα Καϊλή – Άστον Κούτσερ λογισμικό: Στο «μικροσκόπιο» οι επαφές της ευρωβουλευτού με τον ηθοποιό

Συνεχίζονται οι έρευνες των βελγικών αρχών για το σκάνδαλο QatarGate που κλόνισε το Ευρωκοινοβούλιο και οδήγησε σε συλλήψεις αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων και της Εύας Καϊλή που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές του Χάρεν. Την ίδια ώρα, έρχονται στο φως και νέα στοιχεία από τις έρευνες

για τη δράση της Εύας Καϊλή. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Star, η ομάδα των διαδικτυακών ακτιβιστών με το όνομα Digital Courage, που σημαίνει «Ψηφιακό Κουράγιο», επιμένει ότι η πρώην αντιπρόεδρος που πρόσφατα πρότεινε νόμο για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών (chat) πρέπει να ελεγχθεί για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια ύποπτη συνεργασία της με τεχνολογικές εταιρείες.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή της η κίνηση που προκαλεί ενδιαφέρον. Στις 16 Νοεμβρίου, πριν ξεσπάσει το QatarGate, η Εύα Καϊλή είχε διοργανώσει εκδήλωση, στην οποία εξήρε τη συμβολή της εταιρείας τεχνολογίας «Thorn» του ηθοποιού Άστον Κούτσερ στην αντιμετώπιση της παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, συνάδελφοί της ευρωβουλευτές λένε τώρα ότι η Εύα Καϊλή πέρασε τη διαχωριστική γραμμή και καταχράστηκε το αξίωμά της, διαφημίζοντας αμφίβολες τεχνολογίες εντός του Ευρωκοινοβουλίου. Το βίντεο με την Εύα Καϊλή να «εξυμνεί» το έργο της εταιρίας του χολιγουντιανού σταρ:

ΣηΣυμπληρωματική κατάθεση έδωσε η Εύα Καϊλή και ο πατέρας της

Σημειώνεται ότι ενώπιων των αρχών βρέθηκε την Τετάρτη 11/1 ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που κλήθηκε για κατάθεση ο Αλέξανδρος Καϊλής, διότι το βελγικό σύστημα προβλέπει ότι όσοι καλούνται από τον ανακριτή, μαθαίνουν το κατηγορητήριο επιτόπου. Την ίδια ημέρα, για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε και η Εύα Καϊλή, όμως και πάλι δεν είναι γνωστός ο λόγος αυτής της κίνησης. Σημειώνεται ότι, ο πατέρας της Εύας Καϊλή, είχε συλληφθεί από την βελγική αστυνομία την πρώτη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο, καθώς είχε στην κατοχή του μία βαλίτσα που πήρε από το διαμέρισμα της Εύας Καϊλή και είχε μέσα 600.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές. Η Ελληνίδα πρώην αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου θα απολογηθεί προς το τέλος του μήνα. Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκτιμά ότι «Ή 19 ή 20 θα γίνει η ακρόαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύα Καϊλή – Άστον Κούτσερ,eva kaili – aston koutser