Έτσι αναμένεται να είναι το νέο iPhone 7 (video)

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, συγκεντρώνει όλες τις μέχρι τώρα φήμες για το πως θα είναι το iPhone 7.

Προσοχή όμως… το βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του Διαδικτύου δεν είναι τίποτα άλλο από μία πολύ καλή απεικόνιση όλων όσων έχουν κυκλοφορήσει ως φήμες μέχρι σήμερα για το νέο iPhone 7.

Μπορεί να αντιπροσωπεύει τους ευσεβείς πόθους πολλών από τους χρήστες, δεν παύει όμως να περιέχει πολλές και από τις διαρροές που

προέρχονται μέσα από την εταιρία.

Όπως βλέπουμε από το πολύ καλοφτιαγμένο βίντεο, έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή που δεν έχει καθόλου περιθώρια γύρω από την οθόνη. Μία οθόνη που σύμφωνα με όσα βλέπουμε θα είναι στις 5,4 ίντσες και με ανάλυση στα 2048×1080 pixels.

Μία ακόμα σημαντική διαφοροποίηση (η οποία είναι σχεδόν επιβεβαιωμένη) είναι ότι το φυσικό κεντρικό κουμπί των μέχρι τώρα iPhone θα γίνει ηλεκτρονικό, και μάλιστα με πολλαπλές χρήσεις.

Στο βίντεο που παρακολουθούμε βλέπουμε και κάποιες προβλέψεις για το νέο λειτουργικό iOS 10 που μάλλον θα συνδυαστεί με την παρουσίαση του iPhone 7. Όπως παρατηρούμε υπάρχουν πολλές και νέες ενδιαφέρουσες λειτουργίες οι οποίες αν επαληθευτούν, θα κάνουν το νέο λειτουργικό πραγματικά άπιαστο σε ευκολία για τον χρήστη.

Όπως και να έχει, οι φήμες για το νέο iPhone οργιάζουν, και το βιντεάκι αυτό είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής συγκέντρωση όλων των πληροφοριών. Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά ή και πολλά περισσότερα θα υπάρχουν στη νέα συσκευή.

Αυτό που όμως γνωρίζουμε είναι ότι ακόμα και έτσι, ακόμα και ως μια θεωρητική κατασκευή στα χέρια ενός καλού σχεδιαστή σε υπολογιστές, το iPhone ήταν και παραμένει το γεγονός της χρονιάς για τα κινητά τηλέφωνα (και όχι μόνο) σε όλο τον πλανήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα