Έτοιμος για τη μεγάλη πτήση ο δικέφαλος του Βορρά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα ψέμματα τελείωσαν. Μετά από αναμονή μίας εβδομάδας, έφτασε η ώρα που περίμεναν τόσο οι φίλοι, όσο και σύσσωμη η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.. Ο δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Τούμπα στην ρεβάνς του 1-1 του Amsterdam Arena, ελπίζοντας πως με αυτό το ματς θα ανατρέψει την κακή παράδοση απέναντι σε ολλανδικές ομάδες.

Ο δικέφαλος του Βορρά, είχε ξαναβρεθεί σε αντίστοιχη θέση πριν από 6 χρόνια, όταν είχε

καταφέρει να αποσπάσει ισοπαλία από τον Αίαντα στην Ολλανδία, με το ίδιο μάλιστα σκορ, όμως δεν είχε καταφέρει να μετουσιώσει το αποτέλεσμα εκείνο σε πρόκριση, καθώς το παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας έληξε 3-3, στέλνοντας τους Ολλανδούς στην επόμενη φάση.

Το αποψινό ματς αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, για τον όλο ΠΑΟΚ. Τόσο για τον μεγαλομέτοχο του, που δεν έχει δει επί τον ημερών του μία σημαντική πρόκριση, για τους ποδοσφαιριστές του και τον Βλάνταν Ίβιτς, που μία ενδεχόμενη πρόκριση θα αποτελέσει σημαντικό έρεισμα για την καριέρα του ως προπονητής, αλλά πολύ περισσότερο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που εξαφάνισε τα εισιτήρια μέσα σε ένα μόλις εξάωρο προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του και περιμένει μία τέτοια νίκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 21.30, απόψε Τετάρτη 3 Αυγούστου

Το άρθρο Έτοιμος για τη μεγάλη πτήση ο δικέφαλος του Βορρά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα