«Έτοιμοι με Μπάρτσα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Ιβκοβιτς, λίγες ημέρες πριν το τζαμπολ του final 4 της Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη (11-13/5), μίλησε στη media day των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας συν τοις άλλοις πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τη μεγάλη διοργάνωση.

Ο Ντούντα ανέφερε επίσης τη μεγάλη ποιότητα της αντιπάλου του Ολυμπιακού

στον ημιτελικό Μπαρτσελόνα, ενώ έκλεισε λέγοντας πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

«Σήμερα ξεκινάει μεγάλη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, για το final 4, και για τις τέσσερις ομάδες. Πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη διοργάνωση. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, μόνο με τον Παπαδόπουλο έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, δεν είχαμε φιλικά.

Τώρα, επικεντρώνουμε στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια. Θα πρέπει να προσέξουμε σε διάφορους τομείς, όπως τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στις αναλογίες ασίστ/καλάθι.

Έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και δύο πολύ έμπειρους και καλούς παίκτες, το Λόρμπεκ και το Ναβάρο. Έχει δύο διαφορετικούς πόιντ γκαρντ, το Χουέρτας, στη θέση «2» μετά το Ναβάρο είναι ο Έιντσον. Υπάρχουν τρεις αριστερόχειρες παίκτες, ο Αυστραλός Ίνγκλις, κι μια φροντ λάιν με μεγάλη εμπειρία, με κορυφαίο όλων το Λόρμπεκ, που παίζει πολύ δυνατό παιχνίδι και μέσα και έξω. Με τέτοια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα σε σετ παιχνίδι δεν θα έχουμε πολλές ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού.

Έχουν περάσει 15 χρόνια από τη Ρώμη εγώ όμως παραμένω ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα μας υποστηρίξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα