Έτοιμη η νέα Εθνική για… νέα διάκριση στο Μουντομπάσκετ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Υψηλό βαθμό ετοιμότητας και συγκέντρωσης στο αγωνιστικό πλάνο επέδειξαν οι Έλληνες διεθνείς μετά τη νίκη με 70 – 56 της Εθνικής μπάσκετ απέναντι στην αντίστοιχη της Τουρκίας, στο φιλικό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και μπροστά σε περίπου 8.000 θεατές.

H Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Κάουνας της Λιθουανίας για να δώσει μία και μοναδική παράσταση μπροστά στο κοινό της, ενώ επέστρεψε στην Εθνική και ο πολυπόθητος και υπερπολύτιμος όπως φάνηκε Νίκ Καλάθης. Πρώτοι σκόρερ και διακριθέντες

οι Αντετοκούνμπο, Πρίντεζης και Καλάθης με 12 πόντους έκαστος.

Το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη έδειξε διάθεση, συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, αλλά και θέαμα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να καρφώνει εντυπωσιακά στο καλάθι των Τούρκων. «Μελανό» σημείο ότι η Εθνική «κόλλησε» για κάποιο διάστημα στην άμυνα ζώνης που εφάρμοσε η Τουρκία, κάτι που έθιξε και ο ίδιος ο ομοσπονδιακός προπονητής σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Το επόμενο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο (22/8) Παρασκευή στην Κωνστατινουπολη.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 41-33, 58-48, 70-56.

Εθνική: Αντετοκούνμπο 12 (6 ριμπ.), Μάντζαρης 5, Πρίντεζης 12 (7 ριμπ.), Βουγιούκας 9 (5 ριμπ.), Καϊμακόγλου 2, Σλούκας, Παπανικολάου 4, Γλυνιαδάκης 1, Καλάθης 12 (4 ασίστ), Βασιλειάδης 5, Ζήσης 4, Μπουρούσης 4 (5 ριμπ.).

Τουρκία: Μπαλμπάι, Γκιουλέρ 6, Πρέλντζιτς, Τουντσερί 5, Σαβάς 10, Γκονλούμ 7, Αρσλάν 9, Ασίκ 7 (7 ριμπ,), Ακιόλ 3, Αλντεμίρ 2, Μαχμούτογλου.

Το άρθρο Έτοιμη η νέα Εθνική για… νέα διάκριση στο Μουντομπάσκετ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα