Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝ.ΕΛ. τον Ιούνιο

Στις 14 και 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την αναδιοργάνωση του κόμματος, όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ.

«Νομίζω ότι τα

συμπεράσματα τα οποία βγήκαν σε συνδυασμό με μία συνεδρίαση που θα γίνει την άλλη εβδομάδα με ειδικούς τεχνικούς για την πολιτική ανάλυση, ιδίως για τις διαρροές ψηφοφόρων προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, θα βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε τις επόμενες μέρες να καθορίσουμε την τακτική μας» ήταν τα λόγια του κ. Καμένου.

Απαντώντας σε ερώτηση για βουλευτές που μιλούν για ευθύνες της ηγεσίας και για την κριτική για έλλειψη στήριξης από το κόμμα, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Ακούστε κάτι, στήριξη δεν είχε κανείς, ούτε η κ. Χρυσοβελώνη, ούτε ο κ. Κουίκ, ούτε ο κ. Χαϊκάλης, ούτε ο κ. Καπερνάρος. Από τα επτά εκατομμύρια ευρώ του προϋπολογισμού του κράτους για τις εκλογές επετράπη να δοθούν στους ΑΝΕΛ 52.000 ευρώ και αυτά τα χρήματα ήταν μπλοκαρισμένα στην τράπεζα. Οικονομική στήριξη λοιπόν δεν υπήρχε.»

Keywords
Τυχαία Θέματα