«Εθελοντική δράση στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική δράση του Ι.Ε.Α. σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ και το Δίκτυο Εθελοντών Πάρκου Τρίτση, καθώς και την υποστήριξη εταιρειών-μελών του Οργανισμού, που ευαισθητοποιούνται σε θέματα περιβάλλοντος και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Αναλυτικότερα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, εθελοντές και προσωπικό των εταιρειών- μελών φύτεψαν δενδρύλλια στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ .
Η εθελοντική αυτή δράση

έγινε με την υποστήριξη των: ΔΕΠΑ ΑΕ, ΔΕΗ ΑΕ, ΔΕΣΦΑ ΑΕ, TUV AUSTRIA HELLAS, ONETEAM ΑΕ, EUROBROKERS AE, MOΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕ, PIZZA FAN, ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΝΗΘΑΣ, του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) και του Συλλόγου «Φίλοι του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης».
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας προγραμματίζουν νέα δράση δεντροφύτευσης για τις 20 Μαΐου 2012, ενώ εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους υποστηρικτές της ενέργειας, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Δήμο Αγίων Αναργύρων, για την συμβολή τους στην δενδροφύτευση. Περισσότερες πληροφορίες για το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), θα βρείτε στο www.iea.org.gr και στο http://www.kean.gr αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα