Εσύ το ήξερες; Αυτή η λεπτομέρεια στα καπάκια των στυλό σώζει ζωές

Και ποιος δεν έχει στο σπίτι του ένα στυλό; Ελάχιστοι όμως έχουν παρατηρήσει μια μικρή λεπτομέρεια στα καπάκια τους η οποία σώζει ζωές.

Συγκεκριμένα , το 1991, η BIC εισήγαγε στον κόσμο αυτό το στυλό σκεπτόμενη πολλές παραμέτρους πριν την κυκλοφορία του. Στο καπάκι αποφάσισαν ότι θα είναι απαραίτητο να υπάρχει μια τρύπα η οποία είναι αρκετή για να γλυτώσει από βέβαιο θάνατο πολλούς ανθρώπους.

Τα μικρά παιδιά αγαπούν να δοκιμάζον διάφορα πράγματα που βρίσκουν στον δρόμο τους. Ειδικά τα πιο μικρά που μπορούν να τα χώσουν ολόκληρα

στο στόμα τους. Και οι ενήλικες όμως αγαπούν να μασάνε τα καπάκια όταν σκέφτονται και θέλουν να συγκεντρωθούν ή όταν αγχώνονται. Σε περίπτωση κατάποσής όμως, το καπάκι θα μπορούσε πολύ εύκολα να σας κόψει την αναπνοή. Η τρύπα βοηθά το άτομο να πάρει την απαραίτητη δόση οξυγόνου πριν από το ασθενοφόρο. Η απόφαση στηρίχθηκε από σχεδόν όλες τις μεγάλες μάρκες του στυλό και το British Standards Institution τροποποιήθηκε με τις συστάσεις σχετικά με την παραγωγή και την χρήση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα