Εσωτερικό «ξεκαθάρισμα» στη ΔΗΜΑΡ για τις ανταρσίες

Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε, ωστόσο στο «μέτωπο» των ΔΗΜΑΡ επικρατεί δυσφορία και αναβρασμός ταυτόχρονα, λόγω της στάσης των Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρη Μουτσινά, οι οποίοι παραβαίνοντας την κομματική γραμμή καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, αλλά και το τρίτο μνημόνιο. Σήμερα (Τρίτη) συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος και οι δύο

«αντάρτες» βουλευτές αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την πρόθεσή τους ή όχι να παραμείνουν στο κόμμα.

Ο κος Βουδούρης έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ, ωστόσο αναμένεται να «στηθεί στον τοίχο» από βουλευτές και στελέχη της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι ζητούν την πλήρη στήριξη της συγκυβέρνησης.

«Ξεκαθάρισμα» θα υπάρξει όμως και για τον Γιάννη Πανούση, που αν και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, αποφάσισε να απέχει από την ψηφοφορία του προϋπολογισμού. Η στάση του κόμματος πάντως αναμένεται να είναι πιο «ελαφριά» εν συγκρίσει με τους Βουδούρη-Μουτσινά. Χαρακτηριστική ήταν ο δήλωση του γραμματέα του κόμματος, Σπύρου Λυκούδη, ο οποίος σχολίασε ότι «νομίζω ότι ήταν ένας κομψός τρόπος για να μην ψηφίσει υπέρ του προϋπολογισμού που υποθέτω ότι δεν ήθελε».

Όπως όλα δείχνουν πάντως, δεν τίθεται θέμα διαγραφών, καθώς δεν προβλέπονται από το καταστατικό του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα